Bijzonder momenten: je viert ze met Mariet

Al meer dan 30 jaar omlijst Mariet Party's & Events feestelijke momenten. Een trouwdag, huwelijksjubileum, open huis of zakelijk personeelsfeest, ons team zorgt voor culinaire catering. We doen dat voor gezelschappen van 5 of 5.000 gasten en kunnen een feest volledig organiseren. Desgewenst inclusief tenten en aankleding. 

Wat Mariet bijzonder maakt? We beginnen bij het begin en dat is de vraag: wat zijn je wensen, waar worden jullie blij van? Zijn jullie ideeën helder, dan maken we een creatief culinair voorstel met duidelijke begroting. Goed om te weten: Mariet heeft in haar bestaan honderden bruiloften verzorgd. We kunnen je dus echt goed adviseren én op verrassende ideeën brengen.

Mariet zoekt altijd naar een onderscheidende invulling van een trouwdag. Het is immers niet zomaar een een dag, maar jullie dag! We willen dat je feest een prachtige herinnering is voor jezelf én je gasten. Dat kan door een bijzondere locatie en aankleding, een buffet met een thema of live cooking waar gerechten midden tussen jullie bruiloftsgasten gasten bereid worden.

Mariet houdt van vernieuwing. Daarom hadden we als een van de eerste cateraars een Big Green Egg en Ofyr barbecue. De laatste jaren gebruiken we veel streekproducten en hebben oog voor duurzaamheid. We willen uw gasten laten genieten van lekker eten, een perfecte entourage en een gezellige sfeer. Met respect voor de schepping.

Een keer sparren met Jaap over jullie trouwdag? Bel of app 06 2251 6387 of vul het formulier in. Je ontvangt dan als voorproefje onze brochure in je brievenbus.