Allemaal top!

“Jan deed het huis, ik de bruiloft”, vertelt Henriëtte van Egmond-Hollemans over de voorbereidingen van hun trouwdag in de zomer van 2022.

Het wordt een geweldige dag die zich grotendeels afspeelt in de achtertuin van Henriëtte’s ouders. Een tent zorgt voor beschutting bij eventueel regenachtig weer, maar die blijkt vooral goed als zonwering. “Het was bijna dertig graden, bij de huwelijksceremonie zaten Jan en ik op een zwart bankje in de zon. Haha, dat hebben we geweten.”

Twee ceremoniemeesters en gastheer Jaap Herweijer van Mariet zorgen ervoor dat het bruidspaar voluit kan genieten van hún dag. “Ik wilde eigenlijk vooraf geen typische perfecte Pinterest bruiloft, maar dat is het toch geworden.” Er zijn 50 daggasten en tijdens het feest ’s avonds 150. Mariet zorgt ervoor dat niemand iets te kort komt tijdens lunch en barbecue. Barbecue? “Ja, onze gasten moesten al een beetje in het gareel tijdens de kerkdienst en ceremonie, dus het eten wilden we niet al te statisch doen. Met de Ofyr van Mariet werd het heel ontspannen en alles was superlekker. En de bediening, dat waren er echt fijne meiden.”

Dat gastheer Jaap Herweijer er de hele dag bij is, vindt Henriëtte van toegevoegde waarde. “Anders ga je toch weer zelf dingen regelen. Op de dag realiseerde ik me dat één van de gasten glutenvrij eet. Dat had ik niet doorgegeven. Dat heeft Jaap snel geregeld. Het was allemaal top, een boven verwachting mooie dag.”

Lees ook het verhaal van Gerdine en Lennart!

Ook trouwen met Mariet? Vul dan het formulier hieronder in!